OPENING EN OPEN DAG NCR

Zaterdag 24 april opent het Natuurgeneeskundig Centrum Rosmalen NCR haar deuren aan de Orchideeënstraat 16 in Rosmalen.
Met de realisatie van het NCR beschikt Rosmalen over één centrum waar vier gespecialiseerde therapeuten zijn samengebracht, die allen vanuit hun eigen specialisatie
Werken vanuit de holistische mensvisie.
Men kan er terecht voor lichamelijke en geestelijke klachten.

De behandelingen staan in het teken van de samenhang tussen lichaam, geest en sociale- en/of familie-omstandigheden.
De vele therapievormen die het NCR verleent, zijn gebaseerd op natuurgeneeskunde, iriscopie, holistische massage, kinesiologie en systeemtherapie.
Ook kan men er terecht voor een korte ontspannende stoelmassage, cursussen ‘Intuïtieve Ontwikkeling’, workshops ‘Familieopstellingen’ en lezingen.
Het unieke van het NCR is dat men desgewenst een combinatie van behandelingen kan ontvangen om lichamelijke en/of geestelijke problemen te verlichten.
Het NCR is er niet alleen voor volwassenen, ook  kinderen kunnen bij het NCR terecht.
Bijvoorbeeld als ze last hebben van hyperactiviteit, stress en faalangst, concentratieproblemen, verwerkingsproblemen of moeite hebben met contact maken.
Bovendien kan het NCR hulp en/of begeleiding bieden bij baby’s die veel huilen, onrustig zijn of darmkrampen hebben.
De therapeuten van het NCR zijn: Anja Waal-Jansen, Corrie van der Bruggen, Nicole de Veer en Vera Kuilboer.
Zaterdag 24 april van 11.00 – 16.00 uur kunnen alle belangstellenden vrijblijvend kennismaken met het NCR en de betreffende therapeuten tijdens de Open Dag.
De officiële opening vindt plaats om 11.00 uur en wordt muzikaal ondersteund door de Braziliaanse percussieband ‘Mata Cabra’.