Klinkerbuurt op stelten

Op zaterdag 6 november gingen circa 70 mensen aan de slag om de binnentuin en het binnenveld van de Klinkerbuurt van locatie De Binkhorst van Cello in Rosmalen opnieuw in te richten.
Deze gemeenschappelijke ruimten worden gebruikt door de bewoners, vrijwilligers en personeel van de Klinkerbuurt.
Door middel van de herinrichting krijgen beide ruimten een nieuwe uitstraling en worden ze aan de eisen van deze tijd aangepast.
Nadat een groep jonge American soccerplayers begin augustus de oude bestrating van de Binnentuin had verwijderd, hebben medewerkers van Ambitie, een samenwerkingsproject van Cello en VLG, Beter Horen, een groep jongeren uit het westen van het land, en de Zeeverkenners, de handen uit de mouwen gestoken.
Studenten van de H.A.S. en Kunstacademie in ‘s- Hertogenbosch ontwierpen het project.

Medewerking

Aan deze werk- en klusdag wordt meegewerkt door medewerkers van de Rabobank
Het Maasland uit Nuland,  studenten van de HAS en Kunstacademie uit ‘s- Hertogenbosch  en bewoners, vrijwilligers en personeel van de Klinkerbuurt.
De personeelsvereniging van Rabobank Het Maasland neemt met circa 50 mensen een belangrijk deel van het werk voor haar rekening.
Gedurende de dag zal met een aantal bewoners een activiteit worden ondernomen.

Sponsoring

Würth Nederland BV heeft het project gesponsord, evenals het Coöperatiefonds Rabobank Het Maasland, terwijl Moonen Schilders alle benodigde schildermaterialen beschikbaar heeft gesteld.
Verder zullen de bewoners, hun ouders, personeel en vrijwilligers van de Binckhorst meewerken.
Mooi zo Goed zo heeft de bemiddeling voor de medewerking aan en sponsoring  van dit project verzorgd.