OJC ROSMALEN gaat een spannende week tegemoet. Na twee overtuigend gewonnen wedstrijden tegen SJC (0-5 en 2-0) wacht de finale van de nacompetitie om promotie naar de derde divisie. Deze wordt gespeeld tegen derdedivisionist Hoogland. En wel op donderdag 16 juni om 20.00 uur (uit) en zondag 19 juni om 14.00 uur op Sportcomplex De Groote Wielen in Rosmalen.

11.30 uur: Rood-Zwarte Topteam

Eerder op dezelfde zondag wordt het Rood Zwarte Topteam bekend gemaakt. Eén team, bestaande uit louter oud-spelers van OJC. De leden hebben kunnen stemmen op een voorselectie, waarin o.a. Frank Brands, Marcel Brands, Nick Scheepens en vele anderen. 

Feestweekend

Het hele weekend van 17-19 juni staat bij OJC in het teken van vieren; in 2022 is het namelijk 75 jaar geleden dat de Rosmalense voetbalvereniging O.D.I. fuseerde met het Hinthamse Juliana tot ODI-Juliana-Combinatie, oftewel OJC. Het Feestweekend OJC start al op vrijdagmiddag met een barbecue voor alle vrijwilligers, gevolgd door een feestavond voor leden en hun introducées.

Op zaterdag 18 juni vinden diverse activiteiten plaats voor de jeugd, zoals een Sport & Speldag voor de allerkleinsten, een PSV-clinic, en een disco met Monique Smit. Ook de oudere jeugd speelt een toernooi en sluit de middag af met een spetterend feest met o.a. The PartySquad. De zaterdag wordt afgesloten met een Hollandse avond met diverse artiesten. DE FEESTEN ZIJN BESLOTEN.

Het volledige programma is te vinden op https://www.ojcrosmalen.nl/feestweekend

 

Door Redactie