Rijkswaterstaat (één van de partners binnen het programma A2 Deil-Vught) werkt op dit moment aan het vereenvoudigen van de bewegwijzering op de ring van ‘s-Hertogenbosch. De werkzaamheden duren tot en met 5 juli en vinden ’s avonds en ’s nachts plaats. De ring blijft open tijdens de werkzaamheden.

Op de ring A2 en A59 bij ‘s-Hertogenbosch, zorgt de keuze tussen hoofd- en parallelbanen voor onduidelijkheid bij de weggebruiker. Door de bewegwijzering aan te passen, wordt het eenvoudiger om de juiste afslag te vinden. Dat maakt doorrijden op de A2 en A59 gemakkelijker en de situatie op de weg veiliger. De huidige borden worden volledig vervangen of er wordt nieuwe informatie aangebracht op bestaande borden.

Waar nodig maakt Rijkswaterstaat gebruik van snelheidsbeperkende maatregelen en het afsluiten van rijstroken.

 

Door Redactie