Zaterdag 11 juni 2022 bestond de Ladies’ Circle Bossche Parels precies 11 jaar. Om dit te vieren werden huidige ladies en oud-leden uitgenodigd om samen, in het Jheronimus Bosch Art Centre te  ‘s-Hertogenbosch, het glas te heffen op dit mooie lustrum en op de toekomst.

Helaas konden, door Corona de lustrumactiviteiten vorig bestuursjaar niet doorgaan, maar eigenlijk was elf jaar na dato, wederom op 11 juni toch de perfecte datum om gezamenlijk een toast uit te  brengen op de club. De allereerste voorzitter, Ingeborg Verheijen, tevens ere-lid van de Bossche Parels was ook aanwezig bij dit mooie moment.

Ieder jaar selecteert Bossche Parels twee lokale goede doelen om financieel of met ‘handjes uit de mouwen’ te ondersteunen middels diverse acties. Van het verkopen van oliebollen en kaarsen, doekjes naaien voor Stichting Fieke, organiseren van high tea’s, carnavalsemblemen verkopen of via statiegeldacties geld inzamelen en het organiseren van de befaamde pubquiz. Dit allemaal met behulp va lokale sponsoren. De afgelopen 11 jaar heeft de club haar steentje bijgedragen en bracht zij met veel plezier glans aan de Bossche samenleving.

Ladies’ Circle Bossche Parels

Ladies’ Circle Bossche Parels is een serviceclub van momenteel veertien enthousiaste dames uit de omgeving van ‘s-Hertogenbosch. Persoonlijke groei en ontwikkeling, netwerk en vooral gezelligheid verbinden ons. De visie is dan ook dat we met de Bossche Parels meer bereiken dan alleen. Wij richten ons met name op lokale en regionale doelen. Indien dames interesse hebben, kijk dan op Bosscheparels.nl voor meer informatie.

Door Redactie