In de laatste week van de zomervakantie organiseert ‘Bosch Danst’ drie dagen zomerdanslessen met een indrukwekkende line-up van professionals uit het werkveld.
Drie dagen volop dans van 29 augustus tot en met 1 september voor de ‘niet’ urban danser.
Bosch Danst creƫert hiermee de mogelijkheid voor diverse dansers om bijeen te komen en samen in te trainen voor het nieuwe seizoen.
De lessen zijn geschikt voor amateur dansers vanaf 9 jaar t/m volwassenen, studenten van dansvakopleidingen en docenten.
Er is een afwisselend rooster met de volgende indrukwekkende line-up van topdocenten uit het werkveld :
Marjon van Grunsven, zij heeft haar eigen jazzdansgezelschap Memento dance company geleid en was tot voor kort artistiek directeur van Cirque de Soleil, ze geeft tijdens de summerschool open level pilates en op diverse niveaus modern-jazz lessen.
Alison Jenner, international Classical ballet examiner (www.istd.org), geeft inspirerende balletlessen voor alle leeftijden en niveaus.
Joshua Trebi, de specialist in afro dans en geeft les aan de Fontys danceacademy.
Paul van Huizen, tricken voor boys en girls, verbonden aan Boys Action dance method.

Profiteer nu van de early bird tickets en reserveer voor 1 juli je plek met 15% korting.
De locatie aan de Elzenstraat 2 in ‘s-Hertogenbosch beschikt over een grote danszaal (22 bij 12 meter) met airco, verende dansvloer, ruime kleedkamers, zithoeken, is op loopafstand van station Den Bosch Oost en heeft voldoende gratis parkeergelegenheid.

Data: 29 augustus t/m 1 september.
Locatie: Elzenstraat 2, 5216AZ ‘s-Hertogenbosch
Meer info E-mail: summerschoolboschdanst@gmail.com.

 

 

Door Redactie