Vanaf 1 juli gaat GGD Hart voor Brabant een aantal vaccinatielocaties tijdelijk sluiten.

Door de grote spreiding in aanloop is het minder druk op een aantal locaties.

 

Vaccinatielocaties die sluiten

Berghem in Sportcentrum Berghem aan de Osseweg 38A

Boxtel in Sportcomplex De Braken aan De Braken 1A

Cuijk aan de Grotestraat 93

Uden aan de Prior van Milstraat 14

 

Waar en wanneer

Den Bosch in de Brabanthallen aan de Diezekade 2

Tilburg in het Willem II stadion aan de Goirleseweg 34

Veghel aan De Amert 60

Waalwijk aan de Gompenstraat 37

 

De wijklocaties in Tilburg en Den Bosch blijven open tot 23 juli, de start van de zomervakantie in onze regio. 

Locatie Cuijk

De vaccinatielocatie aan de Grotestraat 93 is per 1 juli gesloten. De testlocatie aan de Grotestraat 95 wordt medio juli omgebouwd naar een combinatielocatie, zodat we voor de inwoners zowel het testen als vaccineren in Cuijk aan kunnen bieden. Op deze locatie kun je alleen op afspraak terecht.  

Vaccineren blijft mogelijk

Vaccinatie tegen het coronavirus is niet verplicht. Maar hoe meer mensen zich laten vaccineren, hoe minder het virus zich kan verspreiden. Een vaccinatie beschermt niet alleen u zelf, maar ook de mensen om u heen. Voor het halen van een vaccinatie, boosterprik of herhaalprik kunt u eenvoudig een afspraak maken via www.coronavaccinatie-afspraak.nl. Op www.prikkenzonderafspraak.nl kunt u zien op welke locaties u zonder afspraak terecht kunt.

 

Door Redactie