De Regionale Muziekschool ‘s-Hertogenbosch laat dit seizoen weer van zich horen met een muzikaal Zomerevent in Perron-3

We zijn heel blij dat onze leerlingen hun liedjes en muziekstukken weer op het podium kunnen tonen aan alle ouders, broertjes en zusjes, familie, vriendjes en vriendinnetjes en alle belangstellenden en relaties van de muziekschool. Er zijn presentaties van leerlingen; er zijn bandjes en ensembles én er is een zang-percussie workshop waar iedereen aan mee kan doen.

Het programma in vogelvlucht:

Vanaf 10 uur is iedereen welkom en beginnen we de dag met repetities en optredens in de lokalen, in de kleine zaal en de hal. Om 12:00 uur start de workshop en aansluitend om 12:30 uur het programma in de grote zaal. Ook in de foyer is er wat te beleven! We sluiten de dag af met een Bigband Experience voor alle aanwezigen verzorgd door Bigband B-flat.

Het programma duurt tot 16:30u.  www.muziekschoolshertogenbosch.nl

We nodigen je van harte uit; loop gezellig binnen.

De toegang tot het Zomerevent is vrij; als je toch graag iets wilt geven dan stellen wij een bijdrage aan giro 555 voor Oekraïne zeer op prijs! Bij de ingang in de hal is daar de mogelijkheid toe.

 

Zaterdag 18 juni

Perron 3  |   Hoff van Hollantlaan 1  |   5243 SR Rosmalen

 

Door Redactie