Voorstellingen op verrassende locaties in de stad, een Frans brocante markt op het Anne Frankplein, tientallen springkussens in het Prins Hendrikpark, jeu de boulen in de tuin van de Sint-Janskathedraal, sup-lessen op het Engelermeer, een pop-up terras met uitzicht op de vestingwerken en een strandtent midden in de Groote Wielen:
Een greep uit de tientallen initiatieven die tot en met 4 september onder de noemer De Bossche Zomer kriskras in de gemeente plaatsvinden.

De Bossche Zomernacht

Hoewel beproefde succesvolle initiatieven niet uit het oog worden verloren, blijft De Bossche Zomer zich vernieuwen.
Op vrijdag 2 september wordt De Bossche Zomernacht geïntroduceerd. In de avond van 2 september, tot na middernacht, vindt de afsluiting van De Bossche Zomer plaats.
In verschillende winkels en musea in de stad worden pop-up podia gecreëerd waar je gratis tussen de strandstoelen kan kijken naar Bossche uitvoerenden: comedy, jazz, urban-art, kleinkunst, poëzie en meer.
Om 23:30 uur sluit Theater Tol de nacht af.
Net terug uit Mexico staan ze op de Markt en spelen ze hun unieke voorstelling ‘Pedaleando hacia el cielo’, een verbijsterend schouwspel waarbij de artiesten vooral boven het publiek spelen.
De Bossche Zomernacht is gratis toegankelijk.

De Bossche Zomer 2022

Van 1 juli t/m 4 september 2022 vindt in gemeente ‘s-Hertogenbosch de 3e editie van De Bossche Zomer plaats.
Van culturele en sportieve activiteiten, historische bezienswaardigheden, Bourgondische cafés, verrassende winkels tot adembenemende natuur.
In de binnenstad en in de wijken, voor validen en mindervaliden, voor jong en oud. Samengebracht op verschillende hotspots, verspreid door de gemeente.
Welkom @De Bossche Zomer!

 

Door Redactie