Als fotograaf van ROS TV-Krant kom ik al vele jaren bij de meest mooie activiteiten, bijeenkomsten, feesten, optredens etc. en zeker ook bij minder gezellige momenten, maar sinds een paar jaar kom ik bijna wekelijks op bouwplaatsen.

Dan bij het een en dan weer bij het ander project en doordat je uiteindelijk een ‘bekend’ gezicht wordt, wordt al snel gedacht dat ik foto’s sta te maken voor de desbetreffende aannemer, maar het is voor de Tv-krant van de ROS en FB, maar mét goedvinden én ook goedkeuring van de aannemer.

Om deze samenwerking te onderstrepen heb ik bij het project aan de Seringenstraat en de Raadhuisstraat bij deze hete dagen gedacht aan de mannen die elke dag zorgen dat het in Rosmalen nóg mooier wordt en hen verrast met een heerlijke zomerse versnapering.

Tekst en foto’s Ted van der Loo

 

Door Redactie