Op het terrein van OJC te Rosmalen heeft Marchingband Exempel op 27 juli hun WMC marsparcours en de show ‘TUIN DER LUSTEN’ aan hun fans laten zien en hebben op deze wijze afscheid genomen van honderden fans en familieleden die zorgden voor een volle tribune op het hoofdveld van OJC. Iedereen heeft  genoten van de generale repetitie van de 60 muzikanten van dit geweldige korps met nummers die ten gehore zullen worden gebracht in Kerkrade.  

Opgericht in 1967 als jeugd- en showdrumband is Marchingband Exempel in 2017 uitgegroeid tot een orkest met grote bekendheid en zij zullen tijdens het Wereld Muziek Concours op 29-30 en 31 juli weer het heilige gras betreden van het Parkstad Limburg Stadion te Kerkrade waar zij deelnemen aan de mars- en showwedstrijden.

Tekst en foto’s Ted van der Loo

 

Door Redactie