Met medewerking van Gilde St.Catharina – St.Joris en het koor van de Laurentiuskerk vond op zondag 17 juli een openluchtmis plaats bij de oude hooimijt op landgoed Coudewater en een werkgroep had de parochianen van de Laurentius- en Lambertusparochie uitgenodigd om het kerkjaar tijdens deze openluchtmis op deze bijzondere manier feestelijk af te sluiten.

Samen met diaken Jan Renders kon de nieuwe pastoor Janssen de verleiding niet weerstaan in de viering voor te gaan omringt door de prachtige omgeving met grote bomen, vele bloemen en vogels.
Na de mis werd een bloemstuk, aangeboden Sonja Bloemdecoratie voor de versiering van het altaar, neergelegd bij het standbeeld van Brigitta van Zweden die de inspiratiebron was voor Milla de Campen om een klooster te stichten voor mannen en vrouwen.

Tekst en foto’s Ted van der Loo

 

Door Redactie