Voorzien van een oranje polsband werd De Kentering te Rosmalen door 390 leerlingen ‘bestormd’ die hun basisschoolperiode hadden afgesloten en dit op een feestelijk wijze in de mooiste kleding wilde vieren tijdens de Prom Night met een avond vol glitter en glamour, en iedereen er veel werk van had gemaakt om met een bijzonder voertuig vanuit de Raadhuisstraat, via de Driesprong de Dorpsstraat in te rijden waar veel familie, vrienden, belangstellenden, de SJV en een horde fotografen hen stonden op te wachten.

Het is zeker een compliment waard aan het adres van de SJV, die na enkele jaren van ‘bijna niets doen’, deze Prom Night georganiseerd had en het was een genot om te zien hoe de jeugd in een volle zaal van de Kentering genoot van hun afscheidsfeest van de basisschool.  

Tekst en foto’s Ted van der Loo

 

Door Redactie