Werd de eerste dag pas in de late uurtjes afgesloten met onder anderen een pubquiz, zo was het op zondag 17 juli al vroeg een drukke boel bij Perron-3 in de Theater zaal, Danszaal 2 en Filmzaal waar onder de naam: Zomerfestival diverse muziekgezelschappen een optreden hadden: Da Capo, TOG, Heineken Fanfare, Oude Post, Kunst en Vriendschap, Orthense Harmonie, Stageband Next en Catherieux en natuurlijk ook de 100 jarige Harmonie St.Cecilia.

Tijdens een Zomercarnaval van 14.00 tot 17.00 uur dat zich buiten afspeelde, kon men genieten van Popkoor Tune, de Pannenlappen, Regionale Muziekschool ‘s-Hertogenbosch, Bende Gek en Funkapel. Een braderie met kraampjes van diverse verenigingen zorgde ook voor gezelligheid en een leuke aankleding bij Perron 3.

Tekst en foto’s Ted van der Loo

 

Door Redactie