Marc Lammers in het Elfde Jéske

Het doet de Hannusclub veel deugd dat Rosmalenaar en dameshockeycoach Marc Lammers gedurende het carnavalsseizoen 2004/2005 bereid is gevonden om als Elfde Hannusclublid aan te treden.
Na de Europese titel in Barcelona en de zilveren medaille van Athene wist Marc Lammers onlangs met zijn Oranje meiden in Argentinië de Champions Trophy te winnen.
De zes sterkste landen van de wereld strijden jaarlijks om deze trophy.
‘Een droom werd werkelijkheid.’ En dat paste precies in het straatje van de Hannusclub. ‘Dromen’ is immers het thema van de kinderoptocht die op zaterdagmiddag 5 februari tijdens de Intocht Plus voor de prins uit zal gaan.
Een Elfde Hannusclublid is gedurende één seizoen volwaardig lid van de Hannusclub en mag meepraten en meebeslissen over het intochtthema, het programma en de verdere organisatie.
Een Elfde Lid is het hele carnavalsseizoen herkenbaar aan het opvallende – en speciaal door Mien van Zuijlen ontworpen – jasje in de stijl van de Hannusclub.
Zaterdag middag  11 december was het zo ver.
In eetcafé De Likkepot vond de officiële inauguratie plaats en trok Marc Lammers ’t Elfde Jeske aan.
‘Ik voel me zeer vereerd. Laat me maar meteen de data weten wanneer ik verwacht wordt, dan kan ik er rekening mee houden in mijn drukke schema,’ aldus Marc Lammers.